Repair Cafe in Achel

Op 29 maart van 18 tot 21 uur is in GC Michielshof te Achel een Repair Cafe.Repair Cafe in Achel

20-03-2019 11:44 – Ingezonden door Redactie

Op 29 maart van 18 tot 21 uur is in GC Michielshof te Achel een Repair Cafe. Ideaal moment om je tuingerief te laten scherpen, je fiets lenteklaar te maken, klein verstelwerk aan kleding te laten doen of een elektrisch apparaat weer aan de praat te krijgen. De initiatiefnemer is de Gemeentelijke Raad OntwikkelingsSamenwerking. De GROS wil, samen met het stadsbestuur, elk Repair Café ook een lokaal duurzaam initiatief in de kijker zetten. Dit keer zijn dat de mooimakers: vrijwilligers die een vast (wandel)traject claimen en het zwerfvuil opruimen. Ook komen de klimaatspijbelaars van Hamont-Achel aan het woord, die vertellen hoe ze hun actie op schoolniveau proberen waar te maken. Ze mogen meteen hun voorstellen doen om in Hamont-Achel de strijd tegen de klimaatopwarming mee op de kaart te zetten.

Powered by Blog Grabber