Repair Café in ’t Buuls zitje

De vrijwilligers van ’t Buuls zitje wensen iedereen een heel gelukkig nieuw jaar! Een jaar vol activiteiten, actie en gezellige ochtenden en middagen en we gaan de eerste week van het nieuwe jaar meteen…Repair Café in ’t Buuls zitje

06-01-2019 13:47 – Ingezonden door Redactie

De vrijwilligers van ’t Buuls zitje wensen iedereen een heel gelukkig nieuw jaar! Een jaar vol activiteiten, actie en gezellige ochtenden en middagen en we gaan de eerste week van het nieuwe jaar meteen van start.  Want op de eerste zaterdag van de maand. 5 januari, is er altijd een Repair Cafe in de Budelse Huiskamer. Heb je defecte spullen zoals broodrooster, grill, magnetron, keukenklok, stofzuiger of koffiezetapparaat dan zullen onze mannen van het Repair Café deze proberen te repareren. Geef je apparaat een langer leven! Dit is een laagdrempelige en goedkope manier om te kijken of een apparaat nog te maken is. Lukt het niet, dan kun je altijd nog een nieuwe kopen. Aan de reparatie zijn geen kosten verbonden maar een bijdrage voor de vrijwilligers pot wordt wel gewaardeerd. Het Café is geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie , ook over andere activiteiten, kun je ook onze Facebook pagina bekijken (buulzitje) mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen naar 0031 6 10227398  of een flyer meenemen die klaar ligt in ons zitje.  Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.

Powered by Blog Grabber