Repaircafé in huiskamer Dorplein

Op zaterdag 2 februari is weer het maandelijkse repaircafé van 10.00 tot 12.00 uur in de huiskamer van Budel-Dorplein (bij de Schakel). Hebt u iets te repareren, breng het mee ‘t Dörpelke en het wordt gratis gemaakt door onze handige mannen en vrouwen.Repaircafé in huiskamer Dorplein

02-02-2019 13:48 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 2 februari is weer het maandelijkse repaircafé van 10.00 tot 12.00 uur in de huiskamer van Budel-Dorplein (bij de Schakel). Hebt u iets te repareren, breng het mee ‘t Dörpelke en het wordt gratis gemaakt door onze handige mannen en vrouwen. Zelf wel evt. nieuwe onderdelen meebrengen, want we hebben geen winkeltje. De koffie staat uiteraard ook klaar. Woensdag 6 en 20 februari is er weer knutselen voor kinderen van 14.00 tot 15.30 uur. Kosten bedragen  €1,50 per kind. De handwerkclub op maandag is volop aan het breien: truien, dassen , mutsen enz. Leuke ideeën nodig? Dan kom eens kijken, het is heel gezellig. En het Rummikuppen op dinsdag wordt goed bezocht. We kunnen bijna een competitie opzetten!

Powered by Blog Grabber