Restaurant Torino: genieten van culinair Italiaans!

Wie gaat dineren bij Torino in Valkenswaard krijgt niet alleen heerlijke gerechten te proeven, je bent ook meteen een ervaring rijker. Want sfeer en ambiance is er net zo belangrijk als de heerlijke gerechten…Restaurant Torino: genieten van culinair Italiaans!

10-12-2018 16:08 – Ingezonden door Redactie

Wie gaat dineren bij Torino in Valkenswaard krijgt niet alleen heerlijke gerechten te proeven, je bent ook meteen een ervaring rijker. Want sfeer en ambiance is er net zo belangrijk als de heerlijke gerechten die de menukaart sieren.

Bij Torino word je hartelijk ontvangen, waardoor je meteen in de juiste stemming vertoeft. Het interieur van het restaurant neemt je meteen mee naar het mooiste plein in Turijn, het  Piazza San Carlo. Dit dankzij een levensgrote wallpaper op de muur. Maar ook de rest van het interieur straalt Italiaanse gezelligheid uit. De toon is dus meteen gezet als je plaatsneemt in het restaurant of, bij mooi weer, op het gezellige terras. Persoonlijke bediening is geen enkel probleem, maar er kan ook gekozen worden voor de digitale menukaart waarmee u gerechten kunt bekijken en zelfs kunt bestellen! Vanaf de eerste gang wordt je meegenomen op een reis door Italië met wereldse invloeden. Eigenaar Tahar El Hajoui: “We proberen onze gasten van het begin tot het einde te verwennen. En dat begint al bij aankomst. Onze kaart biedt voor ieder wat wils, en de gerechten worden uiteraard met de nodige zorg klaargemaakt.” En dat is te zien: ieder bord dat de keuken verlaat is tot in de puntjes in orde en ruikt en oogt heerlijk. “We creëren voor iedere gast een onvergetelijke ervaring door extra op de kleine dingen te letten,” gaat Tahar verder. “En dat begint al met het hapje vooraf. Maar het is ook op te merken in de keuzes die we aanbieden: zo zijn er grote en kleine porties, kan er à la carte gegeten worden maar er kan vanaf 2 personen ook gekozen worden voor een Italiaanse tafel vol heerlijkheden, uiteraard met een moderne, eigen touch!” Per seizoen past de keuken een aantal gerechten aan, deze periode is de menukaart verrijkt met extra wildgerechten die ook te bestellen zijn in het 4-gangen Italiaanse tafel menu.

Tijdens de feestdagen is restaurant Torino geopend op 1een 2e kerstdag en bieden ze een aangepast kerstmenu aan. Genieten van een culinair Italiaans 5-gangen diner tijdens de gezelligste tijd van het jaar. Er kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende topgerechten en er is zeker voor ieder wat wils! Een bijpassend wijnarrangement mag tijdens deze dagen niet missen en is perfect geselecteerd bij elk gerecht. Het kerstmenu wordt enkel deze twee dagen geserveerd en daarom is reserveren gewenst. Dit kan via mail naar kerstmis.torino@hotmail.com of per telefoon 0031 403022940.

MENU
Diverse antipasti (voorgerechten), zuppa (soepen),  pasta- en risottogerechten, hoofdgerechten met zowel vis, vlees, wild en dolce (nagerechten)

LOCATIE
Frans van Beststraat 11 in Valkenswaard

WEB
www.restauranttorino.nl
Facebook: Restaurant Torino
info@restauranttorino.nl

SPECIALITEITEN
Authentiek Italiaans met een moderne twist

OPENINGSTIJDEN
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 17:00 – 22:00 uur

Powered by Blog Grabber