Reünie leiding Jong Nederland Budel-Schoot

Op zaterdag 10 november organiseert Jong Nederland Budel-Schoot een reünie voor al haar oud-leiding.Reünie leiding Jong Nederland Budel-Schoot

24-10-2018 18:39 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 10 november organiseert Jong Nederland Budel-Schoot een reünie voor al haar oud-leiding.

Het huidige leidingteam van Jong Nederland wil graag kennismaken met alle mensen die hen zijn voorgegaan. Het idee voor een reünie is spontaan ontstaan. Iedereen die in de ruim 70-jarige historie van de vereniging leiding is geweest, is welkom! Het is de bedoeling om er een avond van te maken waarbij men onder het genot van een hapje en een drankje kan bijpraten met de leiding ‘van toen’, kennis kan maken met andere leiding en verhalen kan uitwisselen. De reünie begint om 19.30 uur met een inloop in de blokhut van Budel-Schoot, aan de Grootschoterweg 121. De laatste jaren hebben er diverse verbouwingen in en om de blokhut plaatsgevonden, dus oudgedienden kunnen eens komen nieuwsgierigen en kijken wat er veranderd is. Om 20.00 uur wordt de avond geopend door de voorzitter. Inschrijven voor deze bijzondere avond kan via jnbs.nl/reunie. Er wordt een bijdrage gevraagd van €10,- als tegemoetkoming in de kosten. De vereniging is afhankelijk van mond-tot-mondreclame om zoveel mogelijk oud-leiding te benaderen. Dus ben je of ken je mensen die leiding zijn geweest bij Jong Nederland Budel-Schoot? Vertel ze dan vooral over deze activiteit!

Powered by Blog Grabber