RICK’s Pianosong- en Pianofestival in ‘Cantine Theater Dorplein’

Op zondag 17 maart van 11.30 tot 17.00 uur treden 90 jeugdige pianisten op tijdens RICK’s jaarlijkse Pianosong- en Pianofestival.RICK’s Pianosong- en Pianofestival in ‘Cantine Theater Dorplein’

14-03-2019 15:29 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 17 maart van 11.30 tot 17.00 uur treden 90 jeugdige pianisten op tijdens RICK’s jaarlijkse Pianosong- en Pianofestival. Verdeeld over verschillende categorieën spelen ze quatre-mains of begeleiden zij kinderen die zingen of een ander instrument bespelen. U kunt naast pianospel luisteren naar viool, dwarsfluit, klarinet, trompet, gitaar en zang. Het repertoire is zeer uiteenlopend, van musical tot jazz en van pop tot klassiek. De Theaterzaal heeft een fenomenale akoestiek. De stichting die de Theaterzaal omarmt is ook in het bezit van een heuse antieke Ibach kamervleugel die op kort termijn zal worden gereviseerd. Een deskundige jury beoordeelt de optredens per niveau. Rond het middaguur is de prijsuitreiking van de jongste deelnemers. Daarna treden de meer gevorderde leerlingen op. De prijsuitreiking van de laatste groepen vindt aan het eind van de middag plaats. U bent van harte welkom om te genieten van RICK’s Pianosong- en Pianofestival in ‘Cantine Theater Dorplein’ in Budel-Dorplein, Hoofdstraat 80, het festival is gratis te bezoeken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Info: www.ricknet.nl

Powered by Blog Grabber