Rock Around De Klok!

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 17 augustus barst er weer een feestje los in het centrum van Hamont. Op het Kerkplein, bij café De Klok wordt een gloednieuwe editie van Rock Around De Klok georganiseerd. Live…Rock Around De Klok!

10-08-2018 09:46 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 17 augustus barst er weer een feestje los in het centrum van Hamont. Op het Kerkplein, bij café De Klok wordt een gloednieuwe editie van Rock Around De Klok georganiseerd. Live bands, foodtrucks en heel veel gezelligheid zijn de ingrediënten.

“Wij hebben de organisatie van Rock Around De Klok in een volledig nieuw jasje gestoken,” vertelt Jos Umans, uitbater van café De Klok in Hamont. “Vier bands zullen er muziek brengen van de jaren ’60 en ’70. Het zijn echte topacts. Zo is er het Blue Moon Trio, een Elvis Presley coverband. Verder zullen ook Cherry Red, de Rhumba Kings en het CC Jerome Trio optreden. Ook zal er een dj aanwezig zijn die voor een goede sfeer en goede vibes zal zorgen.” Het belooft een avond vol rock & roll te worden.

“Rock Around De Klok gaat door op het marktplein en de entree is helemaal gratis,” gaat Jos verder. Het marktplein zal niet enkel plaats bieden voor het grote podium, ook zal er een foodtruck aanwezig zijn met lekkere hapjes en komen er diverse stands die allerhande rock & roll artikelen aanbieden zoals kleding en accessoires. Iedereen is vanaf 18.00 uur welkom op het Kerkplein en de optredens zullen omstreeks 20.00 uur van start gaan. De afterparty gaat door in café De Klok! De Klok is gelegen aan het Kerkplein, Stad 50 in Hamont. Voor meer info kijk zeker op de Facebookpagina van De Klok.

Powered by Blog Grabber