Rockband Watchin’ Joe wint Van Horne Pop 2018

De rockband Watchin’ Joe is vrijdagavond 13 april, in een goed gevulde De Bosuil, de grote winnaar geworden van het 30e van Horne Popfestival. De bands Dopamine en On my way wonnen de zilveren en bronzen medaille.Rockband Watchin’ Joe wint Van Horne Pop 2018

22-04-2018 13:07 – Ingezonden door Redactie

De rockband Watchin’ Joe is vrijdagavond 13 april, in een goed gevulde De Bosuil, de grote winnaar geworden van het 30e van Horne Popfestival. De bands Dopamine en On my way wonnen de zilveren en bronzen medaille. Het programma bestond uit 13 acts met een goede variatie tussen verschillende genres: van huiskamerpop tot metal, zowel bands als duo’s en singer-songwriters en van brugklasser tot vwo 6-leerlingen. De band Watchin’ Joe mag dankzij de overwinning optreden in het voorprogramma van The Hillbilly Moonshiners Bluegrassband op 1 december in De Bosuil maar ook in Theater de Huiskamer en op het Nederweertse festival Raadpop. Bovendien ontving de band een studiocheque van “PITstudio’ ter waarde van maar liefst €250,-. De dag erna, op zaterdag 14 april, vond het 30e Van Horne Pop Reunion Concert plaats. Ca. 450 popliefhebbers waren getuigen van een spetterende rockshow van elf bands met als finale een nachtelijk optreden van de Philips van Horne All Star Band.

Powered by Blog Grabber