Rode Loper Event Budel

Het Rode Loper Event Budel is een nieuw initiatief van verschillende modezaken in het centrum van Budel en vindt plaats op zaterdag 6 april 2019!!Rode Loper Event Budel

05-04-2019 11:07 – Ingezonden door Redactie

Het Rode Loper Event Budel is een nieuw initiatief van verschillende modezaken in het centrum van Budel en vindt plaats op zaterdag 6 april 2019!!

Niet alleen modezaken maar ook horeca betreden de ruim 220 meter tellende rode loper die dit jaar dwars door de winkelstraten Budel loopt. Op de loper wordt de nieuwste mode getoond en meerdere hapjes uitgedeeld.
De rode loper show vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur, de deelnemende modezaken zijn Plein 15, Verspaandonk Mode, MC Company, Martinique Lingerie, 2Lou en di Trento! De Brasser…Lunch, Borrel & Bites betreedt de catwalk met lekkere hapjes voor het publiek. Het belooft een mooie dag te worden zaterdag dus een mooie reden om massaal naar het centrum van Budel te komen en er een gezellige shoppingdag van te maken.
Vindt u het leuk om zelf op de catwalk te stralen in de nieuwste mode? Meldt u dan aan bij een van de deelnemende winkels en misschien steelt u zaterdag de show op de langste catwalk ooit in Budel.

Powered by Blog Grabber