Roel van Geldorp helpt sv Budel aan een punt tegen DBS

BUDEL – sv Budel heeft aan de thuiswedstrijd tegen DBS in de slotfase toch nog een punt overgehouden.Roel van Geldorp helpt sv Budel aan een punt tegen DBS

30-03-2019 10:19 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – sv Budel heeft aan de thuiswedstrijd tegen DBS in de slotfase toch nog een punt overgehouden. Lange tijd bleef het 0-0, maar net als de wedstrijd eerder dit seizoen in Eindhoven werd het uiteindelijk 1-1. Ditmaal kwam DBS op voorsprong en wist sv Budel in de slotfase alsnog de gelijkmaker te maken. Invaller Roel van Geldorp wist fraai raak te koppen en dat leverde sv Budel alsnog een punt op.

De bank van sv Budel werd vooral voor gevormd door jeugdige talenten van sv Budel JO19-1. Doelman Rein Vos en veldspelers Thijs van Geldorp en Youri Bogers zaten samen met Roel van Geldorp op de reservebank. Rens Vrijsen stond na een blessure weer eens in de basis bij sv Budel en dat ging ten koste van Jeroen Bogers.

Net als eerder dit seizoen bij DBS waren de twee teams ook deze middag aan elkaar gewaagd zonder veel kansen weg te geven. Zowel doelman Dennis van Gils als zijn collega Thomas Hooyberghs aan de andere kant hielden hun doel lange tijd schoon. Enkele kleine kansen waren er wel te noteren, maar uiteindelijk werd er niet gescoord in de eerste helft. Na rust werd de talentvolle Youri Bogers opnieuw ingebracht door trainer Walter van Ommeren. Niet veel later leek de wedstrijd in het voordeel van sv Budel te kantelen toen Toon Sweegers zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg en DBS nog een half uur moest doorspelen met tien man. Tien minuten later was het toch DBS dat op voorsprong kwam. René de Vries bracht de bezoekers een kwartier voor tijd op 0-1. Twee offensieve wissels moesten ervoor zorgen dat sv Budel toch minimaal een punt ging overhouden aan deze wedstrijd. Roel van Geldorp en Thijs van Geldorp werden gebracht voor Rens Vrijsen en Stef van der Kruijs. Uiteindelijk was het Roel van Geldorp die vijf minuten voor tijd de gelijkmaker wist binnen te koppen. Een voorzet van Jasper Beerten werd door de invaller fraai tussen drie verdedigers binnen gewerkt. Gezien het spelbeeld was de 1-1 een terechte eindstand.

Komende week speelt sv Budel de thuiswedstrijd tegen Unitas. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Daarna zal in de kantine de spannende topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV te zien zijn en kan de wedstrijd van sv Budel door de supporters nog nabesproken worden. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Powered by Blog Grabber