Rommelmarkt Stichting KVW Budel

Zondag 29 april organiseert de Stichting KinderVakantieWerk Budel weer haar jaarlijkse rommelmarkt, dit inmiddels alweer voor de 13e keer. De markt wordt gehouden op het terrein van het BRAVO college, ingang Pepijn.v.Herstalstraat. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 13.30 uur. De entree bedraagt…Rommelmarkt Stichting KVW Budel

28-04-2018 16:45 – Ingezonden door Redactie

Zondag 29 april organiseert de Stichting KinderVakantieWerk Budel weer haar jaarlijkse rommelmarkt, dit inmiddels alweer voor de 13e keer. De markt wordt gehouden op het terrein van het BRAVO college, ingang Pepijn.v.Herstalstraat. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 13.30 uur. De entree bedraagt €2. Dit is inclusief een kop koffie met wafel. De markt is voor het grootste gedeelte overdekt. Gezien de hoeveelheid spullen die op deze markt aangeboden wordt kunnen we met recht spreken over een van de grootste markten in de regio. Omstreeks 10.30 uur is er weer een openbare verkoop.

Powered by Blog Grabber