‘Rondje Cranendonck’ door de sneeuw

Afgelopen zondag stond de ATB-tocht ‘Rondje Cranendonck’ weer op het programma.‘Rondje Cranendonck’ door de sneeuw

21-12-2018 10:50 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag stond de ATB-tocht ‘Rondje Cranendonck’ weer op het programma. De weergoden hadden een kleine verrassing in petto waardoor de deelnemers deze keer door een laagje papperige sneeuw mochten fietsen. De organisatie was in handen van TWC De Zwoegers. De wielerclub had weer drie rondes uitgestippeld. De routes voerden door alle zes de kerkdorpen van de gemeente Cranendonck. Dat zijn Budel, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Budel-Dorplein en Budel-Schoot. De routes gaan niet alleen door de Cranendonckse bossen, maar ook door gebieden die onder beheer staan van Limburgs landschap en het Brabants Landschap

Powered by Blog Grabber