Rood-Wit’67/Plus dankt NL DOEners

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen zaterdag hebben diverse vrijwilligers weer de handen uit de mouwen gestoken om onze accommodatie op te knappen tijdens de NL Doet dagen.Rood-Wit’67/Plus dankt NL DOEners

23-03-2019 13:44 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen zaterdag hebben diverse vrijwilligers weer de handen uit de mouwen gestoken om onze accommodatie op te knappen tijdens de NL Doet dagen. Frits van de Vorst, Roel Claassen, Chris Zentjens, Twan en Quinten Jongen, William Derks en Johan Rademaekers hebben diverse klussen opgeknapt. Zo hebben ze onder in lokaal 5 en 6 plinten geschuurd en geverfd en zijn er in lokaal 6 kledinghaken bijgekomen. Het halletje bij de hoofdingang is opnieuw in de tex gezet en ook hier zijn de plinten en kozijnen geverfd. Boven is de bergruimte en de vergaderruimte opgeruimd en opnieuw ingericht, kapstokken opgehangen voor de jassen en verlichting aangebracht in de bergruimte. NL Doet is een Nationale klusdag welke wordt ondersteund door het Oranjefonds. Hier heeft RoodWit’67/Plus zich voor aangemeld en hebben we voor € 400,00 aan materiaal aan mogen schaffen om al deze klussen te kunnen uitvoeren. Het bestuur wil dan ook deze mensen bedanken voor hun inzet waardoor onze accommodatie nog mooier is geworden.

Powered by Blog Grabber