Route 66 bal

Op zaterdag 2 maart staat voor de eerste keer het Route 66 bal op het programma.Route 66 bal

01-03-2019 10:26 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 2 maart staat voor de eerste keer het Route 66 bal op het programma. Vanaf 20.00 uur zal De Reinder omgetoverd zijn in deze sferen en zal DJ Frank Groenen er weer een ouderwets gezellige avond van gaan maken. Neem daarbij nog het optreden van Patrick Hendrickx en alle ingrediënten zijn aanwezig om de hoogheden een fantastische avond te kunnen geven. Dit zeer sfeervolle bal heeft nog een extraatje tussen 21.00 en 22.00 uur. Dan is het Happy Hour, waarbij geldt 3 halen is 2 betalen! Ook op dit bal is aangekondigd dat er controle gaat plaatsvinden door de gemeente, dus wordt er gewerkt met het bandjessysteem! Ook de frikandelletjes en bitterballen gaan ook dit jaar niet ontbreken. Zeker een reden om tijdig aanwezig te zijn bij dit nieuwe bal op zaterdag 2 maart!

Powered by Blog Grabber