Route jeugdoptocht Budel

De Jeugdoptocht van CV Buulder Buk start op zaterdag 2 maart om 14.11 uur. Deelname is voor kinderen tot en met 15 jaar. Iedereen die een startnummer heeft, kan zich opstellen vanaf 13.45 uur bij het Boudriepark…Route jeugdoptocht Budel

28-02-2019 15:42 – Ingezonden door Redactie – Archieffoto 2018

De Jeugdoptocht van CV Buulder Buk start op zaterdag 2 maart om 14.11 uur. Deelname is voor kinderen tot en met 15 jaar. Iedereen die een startnummer heeft, kan zich opstellen vanaf 13.45 uur bij het Boudriepark in de Europalaan-Zuid. De route is als volgt: Europalaan-Zuid – Cranendoncklaan – Nieuwstraat – Markt – Dr. Anton Mathijsenstraat – Deken van Baarsstraat. De optocht wordt ontbonden op de hoek Dr. Anton Mathijsenstraat / Deken van Baarsstraat ter hoogte van Partycentrum Proost.

Powered by Blog Grabber