Route optocht Neerpelt

De Lichtstoet van de Gezellen van Taxandria start op zondag 3 maart 2017 om 19.33 uur. Het opstellen gebeurt op de Toekomstlaan en de Jaak Tassetstraat. De Route is als volgt: Bermstraat – Norbertinessenlaan…Route optocht Neerpelt

02-03-2019 12:48 – Ingezonden door Redactie – Archieffoto 2017

De Lichtstoet van de Gezellen van Taxandria start op zondag 3 maart 2017 om 19.33 uur. Het opstellen gebeurt op de Toekomstlaan en de Jaak Tassetstraat. De Route is als volgt: Bermstraat – Norbertinessenlaan – Kloosterstraat – Marktplein – Broesveldstraat – Fabriekstraat – Brouwersstraat – Hoekstraat – Kerkstraat – Koning Albertlaan – Heerstraat – Clercxhoevestraat – Nieuwstraat – Jaak Tassetstraat. De optocht wordt ook ontbonden op de Jaak Tassetstraat, waarbij de muziek uit moet en iedereen van de wagens af moet.

Powered by Blog Grabber