Sahara City Run 4.0: Vernieuwd parcours met opvallende verrassingen!

LOMMEL – De Lommelse Sahara City Run is, met vorig jaar 1.500 lopers, uitgegroeid tothet grootste sportevenement qua deelnemers in Noord-Limburg.Sahara City Run 4.0: Vernieuwd parcours met opvallende verrassingen!

27-03-2019 15:16 – Ingezonden door Redactie

LOMMEL – De Lommelse Sahara City Run is, met vorig jaar 1.500 lopers, uitgegroeid tothet grootste sportevenement qua deelnemers in Noord-Limburg. Dat is een mooi resultaat. Sahara City Run wil echter steeds vernieuwend uit de hoek te komen en maakt daarom 3 nieuwe en opvallende parcourstoppers bekend: zo gaat de run door het nieuwe zwembad: hét gloednieuwe sportcomplex De Soeverein opende enkele maanden geleden en de lopers ontdekken er het zwembad, de cafetaria, de tennishal en zelfs de machinekamer! De run gaat ook door woon- en zorgcentrum Kapittelhof: de oudjes zullen de lopers aanmoedigen als zij door hun tuinen, dagzorgcentrum De Mantel en vooral hun gezellige cafetaria lopen. Ambiance verzekerd. De start en aankomst is in De Soeverein: de grote zaal wordt een sportieve arena met aankomstzone, foodtrucks, kleedkamers & vestiaire, DJ-duo Instinct & Twenty-Two, infostands en publiekszone.
• ?
De basisingrediënten blijven uiteraard aanwezig in deze vierde editie: prachtige natuur: Saharazand, naaldbossen en heide, gemixt met een doortocht in het Lommelse stadscentrum. Verder is er een opvallend parcours: uitkijktoren, voetbalstadion, voetgangersbrug, … en is er natuurlijk gezorgd voor fun fun fun: DJ’s, percussie, doedelzak en veel meer onderweg. Verder is de unieke Sahara City Run bridge én voor de durvers een pintje in Café De Kroon. Ook tijdens de vierde editie ligt de nadruk op sportief genot in drie omlopen van 5km, 10km en 15km. De Sahara City Run vindt plaats op paasmaandag 22 april om 14.00 uur voor de 5 kilometer en om 15.00 uur voor de 10 kilometer en 15 kilometer. Het is een organisatie van 3 loopvrienden met de hulp van vele vrijwilligers. Contact: info@saharacityrun.be of www.saharacityrun.be Bellen kan naar 0032 496 962379 (Kris),  0032 479 550000 (Loes) of 0031 468 305885 (Nancy).

Powered by Blog Grabber