Salvator by night

Om het jaar alvast goed in te zetten, organiseert de ouderraad van het Salvatorcollege samen met de school op vrijdag 18 januari ‘Salvator by night’. Op deze avond kunnen we vanaf 19.00 uur samen klinken…Salvator by night

10-01-2019 15:57 – Ingezonden door Redactie

Om het jaar alvast goed in te zetten, organiseert de ouderraad van het Salvatorcollege samen met de school op vrijdag 18 januari ‘Salvator by night’. Op deze avond kunnen we vanaf 19.00 uur samen klinken op het nieuwe jaar. Iedereen is uitgenodigd: leerlingen, leerkrachten, ondersteunend personeel, ouders, grootouders, oud-leerlingen, oud-leerkrachten, buren …

We zetten het nieuwe jaar buiten in, in een gezellige sfeer, met vuurkorven, drank en hapjes (poffertjes, marshmallows, een pizza- en een Mexicaanse foodtruck). Naast de verloting van mooie prijzen, voorzien we ping-pongtafels, playstations (‘Fifa’ en ‘Just Dance’), de mogelijkheid om je danstalenten te tonen, optredens van de schoolband en radio Salvator zal het geheel omkaderen met de nodige muziek.

Top of the bill is ongetwijfeld het ‘Gala van de Gouden Salvator’!
De leerlingen én leerkrachten vulden de afgelopen weken de stemformulieren in en op vrijdag 18 januari worden de winnaars bekend gemaakt en zullen de meest spraakmakende leerlingen en leerkrachten in het licht worden gezet!
Toegangstickets zijn ter plaatse te koop aan de kassa.

Powered by Blog Grabber