Samen Buurten, Samen Proeven

Op zaterdag 6 oktober organiseert Vluchtelingenwerk van Punt Welzijn i.s.m. Wonen Limburg een gezellige activiteit: Samen Buurten Samen Proeven. Deze middag wordt van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in en om Buurtcentrum Moesel.Samen Buurten, Samen Proeven

20-09-2018 14:02 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 6 oktober organiseert Vluchtelingenwerk van Punt Welzijn i.s.m. Wonen Limburg een gezellige activiteit: Samen Buurten Samen Proeven. Deze middag wordt van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in en om Buurtcentrum Moesel.

Je kunt die dag andere mensen en hun culturen leren kennen. Er worden hapjes geserveerd en er wordt muziek gespeeld. Voor kinderen en jongeren zijn er ook diverse activiteiten, zowel binnen als buiten. De middag is gratis.

Vraag vooral je buren mee, want iedereen is van harte welkom. Hopelijk ontmoet je die dag veel leuke, nieuwe mensen. Wie wil, kan ons meehelpen deze dag extra leuk te maken door bijvoorbeeld zelf hapjes mee te nemen, muziek te maken of mee te helpen met de voorbereidingen op die dag. Samen met jou maken we er een gezellige middag van. Voor meer info kun je een mail sturen naar: r.salmans@vw.puntwelzijn.nl.

Powered by Blog Grabber