Scan & Win! in de Muntpassage

Wilt u heel veel kans maken op een of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Muntpassage.Scan & Win! in de Muntpassage

18-03-2019 14:00 – Ingezonden door Redactie

Wilt u heel veel kans maken op een of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Muntpassage. Tijdens de verbouwing trakteren de ondernemers op gratis producten! Van vrijdag 22 maart tot en met zaterdag 13 april organiseert de Munt de Scan & Win actie. Bij iedere aankoop ontvangt u een actievoucher in al onze winkels, hiermee maakt u kans op één van de vele prijzen. Kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, krasloten, doucheschuim, reischeques, haarproducten, airfryers, cadeaubonnen en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl maakt u kans op één minuut gratis winkelen bij AH. Meer dan 3.000 kansen op één van deze gratis producten, u kunt zo vaak meedoen als u wilt. Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win prijzengenerator! De prijzengenerator staat gedurende vier weken op het plein bij Albert Heijn in de Muntpassage. Bij een aankoop in de winkels van de Muntpassage tijdens de Scan & Win! weken, ontvangt u een Scan & Win! voucher met daarop een unieke barcode. U kunt deze barcode scannen bij de prijzengenerator en u ziet direct of u prijs heeft en welke prijs u gewonnen heeft. De prijzengenerator print direct de bon waarmee u de gewonnen prijs kunt ophalen in de desbetreffende winkel. Zo gemakkelijk is het!
Wij zien u graag in de Muntpassage.

Powered by Blog Grabber