Schoonheidszorg Driesen stelt voor: de nieuwe Shiseido Make-Up

Shiseido vindt de make-up opnieuw uit; het gaat niet over de buitenkant. Het gaat erover om de ziel van binnenuit te zien. Beauty Made with soul. Ontdek uw schoonheid! De make-up heeft een vederlichte…Schoonheidszorg Driesen stelt voor: de nieuwe Shiseido Make-Up

11-11-2018 12:05 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Lieve Driesen

Shiseido vindt de make-up opnieuw uit; het gaat niet over de buitenkant. Het gaat erover om de ziel van binnenuit te zien. Beauty Made with soul. Ontdek uw schoonheid! De make-up heeft een vederlichte textuur, is gewichtloos en langhoudend. En geschikt om een statement te maken, met indrukwekkende, prachtige kleuren.
Ontvang een gratis Shiseido Artist Make-up; to your style! Picture yourself & post it!

Na telefonische afspraak via tel. 0032 11 445544 kan u op zaterdagnamiddag een gratis make-up krijgen. Maak daarna zelf een leuke, originele foto van uw beauty, post it on social media en krijg na veel likes ook nog eens een Goodiebag van ons cadeau!

Ervaar de schaduw van make-up, geïnspireerd door de kunst, beauty en cultuur van Japan ; J Beauty ; Shiseido Ginza Tokyo

Volg Lieve Driesen ook via beautyblogger.be  of www.beautyblogger.be
Schoonheidszorg Lieve Driesen is gelegen aan de Kerkstraat 14 in Hamont.

Powered by Blog Grabber