Schoonheidszorg Driesen

Lente is een tijd voor verjonging, neem de tijd voor uw huidverzorging. Shiseido Gelaatsverzorging ReNeuraTechnologie. Geef uw huid de energie die ze nodig heeft om zichzelf terug te starten. Zodat onze…Schoonheidszorg Driesen

15-04-2018 10:12 – Ingezonden door Redactie

Lente is een tijd voor verjonging, neem de tijd voor uw huidverzorging. Shiseido Gelaatsverzorging ReNeuraTechnologie. Geef uw huid de energie die ze nodig heeft om zichzelf terug te starten. Zodat onze huid zichzelf kan corrigeren en revitaliseren.
En voel de hydratatie en energie van binnenuit. Met energie geladen crème tegen veroudering of uw gelaatsverzorging in onze instituut.

Waterproof zonbescherming en make-up ; benadruk en bescherm uw natuurlijke schoonheid.

Alessandro Nagelverzorging versterk uw natuurlijke nagel. Professionele manicure producten voor thuis ; voor alle nageltypes, voor broze en splijtende nagels, voor dunne en zachte nagels. In onze nagelstudio verstevigen wij de natuurlijke nagel: fibre nagels : natuurlijk ogende, dunne maar toch sterke nagels Nagels lakken € 6 en krijg het potje cadeau

Pedix perfect feet: Pedix pedicure detox : het geheime wapen tegen vermoeide voeten.
In onze instituut : french pedicure ; voor 2 maanden mooi gelakte teennagels

Contacteer Lieve gerust voor meer informatie, volg de beautyblogger.be onder Google of reserveer uw afspraak voor een feel beauty behandeling op 0032 11 44 55 44.
Lieve Driesen Schoonheidszorg Driesen is gelegen aan de Kerkstraat 14 in Hamont. Volg Lieve ook op Beautyblogger.be

Powered by Blog Grabber