Secret wedding van Cindy en Pascal

Op zaterdag 24 november stapten Cindy Vanden Boer en Pascal Vermeulen, in het grootste geheim, in het huwelijksbootje. Ze hadden namelijk hun naaste familieleden onder het mom van een etentje bij De Beurs…Secret wedding van Cindy en Pascal

10-12-2018 16:12 – Ingezonden door Redactie – Foto NDB Creative Studio

Op zaterdag 24 november stapten Cindy Vanden Boer en Pascal Vermeulen, in het grootste geheim, in het huwelijksbootje. Ze hadden namelijk hun naaste familieleden onder het mom van een etentje bij De Beurs te Neerpelt naar het gemeentehuis gelokt. Daar stond de familie een grote verrassing te wachten, want in plaats van een onschuldig etentje, stond er een heus trouwfeest op het programma! Cindy (40 jaar) en Pascal (47 jaar) leerden elkaar kennen via internet. Ze wonen in Neerpelt en hebben samen 2 kinderen, Maithé van 5 jaar en Thibo van 3 jaar. Cindy heeft nog een zoon uit een vorige relatie, Gino van 18 jaar. Bij het avondfeest werden de gasten verwelkomd door travestieten die hen naar de feestzaal begeleidden. Daar werden ze getrakteerd op een show en werd het trouwkoppel tevoorschijn ‘getoverd’. Zo werd het voor alle aanwezigen duidelijk dat het om een trouwfeest ging! Na de openingsdans werd de taart gepresenteerd door de travestieten, maar die ging tegen de grond. Gelukkig was dit een taart gemaakt uit isomo en was de echte taart gelukkig ongedeerd.

Powered by Blog Grabber