Seminar Berkenbrein

Onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse nodigt u van harte uit voor het seminar Berkenbrein op woensdagmiddag 7 november 2108. Die middag laat zij u kennismaken met interessante sprekers die (interactieve)…Seminar Berkenbrein

18-10-2018 20:33 – Ingezonden door Redactie

Onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse nodigt u van harte uit voor het seminar Berkenbrein op woensdagmiddag 7 november 2108. Die middag laat zij u kennismaken met interessante sprekers die (interactieve) presentaties verzorgen over ‘De invloed van onderwijs op slaap en van slaap op onderwijs’. Aspecten die aan de orde kunnen komen zijn zoal: a. Slapen is leren; een goede nacht slaap zorgt voor 20 tot 40% meer opslag van de leerstof van overdag, b. De voorbereiding voor een goede slaap start in de ochtend; prettig leren zorgt voor fijner slapen en c. Puberslaap: te laat, te kort en oncontroleerbaar?; of toch niet ….

Powered by Blog Grabber