SGK viert samen met jou Gastel kermis

Van zaterdag 15 september t/m dinsdag 18 september is het weer zover: Gastel kermis. Stichting Gastel Kermis (SGK) is trots dat hun feesttent weer op het Cornelisplein staat. Daar waar de kermis zich afspeelt….SGK viert samen met jou Gastel kermis

14-09-2018 12:00 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Van zaterdag 15 september t/m dinsdag 18 september is het weer zover: Gastel kermis. Stichting Gastel Kermis (SGK) is trots dat hun feesttent weer op het Cornelisplein staat. Daar waar de kermis zich afspeelt. Ook dit jaar willen we er samen met de exploitanten weer 4 gezellige dagen van maken. SGK heeft daarvoor een programma samengesteld voor jong en oud.
Vanaf zaterdag kunnen jongeren tot 15 jaar gratis een kermiskaart t.w.v. van 20 euro afhalen in de feesttent die ze op zaterdag en dinsdag kunnen gebruiken. De basisschoolleerlingen hebben deze week een tekening ontvangen en in ruil daarvoor ontvangen zij deze kaart. Uiteraard hangen we de ingeleverde tekening als versiering op in de tent. Een win-win situatie omdat we op deze wijze zowel de jeugd bij de kermis betrekken als de kermisexploitanten steunen. En daarmee realiseren we naast gezelligheid ons belangrijkste doel: het behouden van de kermis in een kleine kern als Gastel.
Ook zondag komt de jeugd weer volop aan hun trekken. Vanaf 16:30 uur is er een ballonnen drop in de feesttent. De prijzen vallen dan letterlijk uit de lucht en kunnen direct verzilverd worden bij de attracties. Deze actie is voor alle kinderen toegankelijk. We hopen dan ook op een grote toestroom uit andere dorpen.
Maandag en dinsdag is het vervolgens de beurt aan de kaarters. Op maandag vindt het kermistoepen plaats dat uitgegroeid is tot een begrip in de regio. Meer dan honderd deelnemers schrijven zich ieder jaar in. Op dinsdag is het de beurt aan de rikkers.
Voor meer gedetailleerde informatie kijk op de advertentie van deze pagina of op facebook: stichtinggastelkermis.
Tot slot hopen wij dat velen de weg weten te vinden naar het Cornelisplein in Gastel. We zien jullie graag op de kermis en onze feesttent.
Stichting Gastel Kermis.

Foto Jos Meusen 2016

Powered by Blog Grabber