Show en workoutday DQ Dance  (DANS)

Op zondag 17 maart in ’t Perron: Show en workoutday DQ Dance Mooie, stoere, gevoelige, strakke en energieke dansen.Show en workoutday DQ Dance  (DANS)

28-02-2019 17:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 17 maart in ’t Perron: Show en workoutday DQ Dance
Mooie, stoere, gevoelige, strakke en energieke dansen. Dansen die iedereen aan zullen spreken worden uitgevoerd door leerlingen van dansschool DQ dance uit Heeze-Leende. Kids vanaf 3,5 jaar tot volwassenen staan op het podium. Dit alles wordt afgewisseld met leuke dansworkshops voor jong en oud.  Inschrijven voor de workshops kan via website http://www.dqdance.nl/ Ook is hier vanaf Januari 2019 het tijdschema van de dag te vinden. Het begint op zondag 17 maart om 12.00 uur in de Grote zaal van Dorpshuis ’t Perron te Heeze. Entree is gratis.

Powered by Blog Grabber