Singing With A Big band in de Hofnar Valkenswaard

Vanaf 2008 organiseert Big Band Budel tweejaarlijks het evenement ‘Singing With A Big Band’. Zangers en zangeressen uit de regio kunnen dan hun droom waarmaken door te zingen voor een groot publiek, terwijl…Singing With A Big band in de Hofnar Valkenswaard

14-03-2019 14:24 – Ingezonden door Redactie

Vanaf 2008 organiseert Big Band Budel tweejaarlijks het evenement ‘Singing With A Big Band’. Zangers en zangeressen uit de regio kunnen dan hun droom waarmaken door te zingen voor een groot publiek, terwijl ze begeleid worden door een heuse bigband.

Inmiddels staat de 8e editie op het programma en wel op zaterdag 16 maart in de Hofnar in Valkenswaard. Ditmaal zullen 10 deelnemers uit Valkenswaard en omgeving, waaronder Esmee Hegge, Dennis Soors, operazanger Jos van den Broek (Budel) en Carlijn Compen (Budel- Schoot) hun liedjes gaan zingen die hen op het lijf geschreven zijn, uiteraard begeleid door Big Band Budel. Het belooft weer een geweldige avond te worden die u niet mag missen!  Kaarten à 10,50 Euro zijn verkrijgbaar in de Hofnar en op hun website: https://www.theater.nl/valkenswaard/theater-de-hofnar Uiteraard ook via de website van Bigband Budel: https://bigbandbudel.wixsite.com/bigbandbudel

Singing With A Big Band, zaterdag 16 maart, 20.00 uur in de Hofnar in Valkenswaard.
Zorg dat u er bij bent!

Powered by Blog Grabber