Sinterklaas in Neerpelt-Centrum

De Stoomboot zal op zondag 11 november om 13.30 uur  weer veilig en wel aanmeren in de haven van Neerpelt-Centrum. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen alle aanwezige kinderen en ouders uitgebreid begroeten, na de traditionele liedjes, dansjes en toespraken op het podium zal hij samen met de kinderen…Sinterklaas in Neerpelt-Centrum

11-11-2018 12:19 – Ingezonden door Redactie

De Stoomboot zal op zondag 11 november om 13.30 uur  weer veilig en wel aanmeren in de haven van Neerpelt-Centrum. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen alle aanwezige kinderen en ouders uitgebreid begroeten, na de traditionele liedjes, dansjes en toespraken op het podium zal hij samen met de kinderen naar “OC De Peel” gaan.
Tijdens deze feestelijke namiddag krijgt elk aanwezig kind van Sint of Piet persoonlijk nog een goed gevulde snoepzak . Het zal zoals elk jaar weer een prachtig Sinterklaas feest in Neerpelt-Centrum worden.

Let op: Belangrijke wijziging!
Omwille van veiligheidsredenen mogen wij het Sinterklaasfeest niet meer in het Provinciaal Domein Dommelhof organiseren. Wij zijn het slachtoffer van ons eigen succes geworden, we hebben te veel publiek op ons kinderfeest.(gemiddeld 480 kinderen + bijna het dubbel aan ouders, grootouders enz… dus in totaal meer dan ±1200 mensen)
Omdat Neerpelt geen grote activiteitenruimte heeft, zijn wij naar een andere locatie moeten overstappen. d.w.z. dat wij dit jaar geen grote kindershow meer kunnen organiseren.

De bekende aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten aan het kanaal blijft ongewijzigd, het vervolg is wel enigszins gewijzigd. Na de ontvangst aan het kanaal gaan we in parade naar “OC De Peel”, daar zullen alle kinderen de Sint persoonlijk kunnen begroeten en ontvangen zij allemaal een gratis snoepzak, ook blijft er de mogelijkheid om een foto te nemen. Men zal dus in een lange rij moeten aanschuiven tot bij de Sint. Omdat deze zaal behoorlijk kleiner is zal er minder plaats zijn om te dansen en te springen. Toch zullen de Zwarte Pieten en de Pietenband hun uiterste best doen om de kinderen te amuseren. Wij vragen dan ook voor een beetje begrip indien het allemaal wat langer duurt voor je aan de beurt bent bij de Sint. Meer info op www.sintinneerpelt.be

Het Sinterklaas team

Powered by Blog Grabber