Sinterklaas komt weer naar Budel

Ja jongens en meisjes, jullie lezen het goed! Op zondag 18 november komen wij, Sinterklaas met zijn Pieten, weer naar Budel!Sinterklaas komt weer naar Budel

16-11-2018 11:32 – Ingezonden door Redactie

Ja jongens en meisjes, jullie lezen het goed! Op zondag 18 november komen wij, Sinterklaas met zijn Pieten, weer naar Budel!
Vanaf 14.15 uur vertrekken we voor onze rondgang door Budel samen met het Sint Joris Gilde en onze drumpieten. We vertrekken vanaf de hoek Pepijn van Herstalstraat, Keizer Ottostraat via de Nieuwstraat naar de Dorpsstraat. In Van daaruit gaan we via Zorgcentrum Mariënburght naar de Cranendoncklaan en de Nieuwstraat om rond 15.00 uur bij het Schepenhuis te eindigen. Onderweg en bij het Schepenhuis kunnen jullie tekeningen en kleurplaten ruilen met ons tegen strooigoed. Bij het Schepenhuis worden we officieel welkom geheten door Burgemeester De Wijkerslooth. Na het officiële gedeelte gaan we door naar de Borgh voor een groot feest met de allerkleinste onder ons. De kinderen uit Budel die nog niet naar de Basisschool gaan, of niet in Budel naar school gaan kunnen ons daar ontmoeten. De kinderen krijgen dan ook een cadeautje van ons.
Door de verbouwing van de Borgh, zullen we via de achteringang naar binnen gaan. Lopen jullie met ons mee vanaf het Schepenhuis? We gaan dan via de Kerkstraat, langs de kerk af naar de Borgh.  Daar hebben we weer een fantastisch feest. Mocht het 18 november nu heel hard regenen, of heel slecht weer zijn, dan lopen we toch een iets andere route. We zullen dan via de Pepijn van Herstalstraat, Capucijnerplein en dr. Ant. Mathijssenstraat naar de Borgh gaan. We zullen op het laatste moment beslissen of we deze route moeten nemen. We zullen de keuze van de route kenbaar maken via de Facebookpagina Sinterklaas in Budel. We willen jullie vragen om dit bericht dan ook massaal te delen via social media, of andere soorten media, zodat we geen kinderen teleur hoeven te stellen. We hebben nu al zin in de intocht. Jullie hopelijk ook! En we zouden het leuk vinden als de route van de intocht wordt versierd, door bijvoorbeeld de vlag uit te hangen.

Piet is haar knuffel kwijt!
Lieve kinderen, kunnen jullie ons helpen?
We hebben dit jaar een nieuw Pietje bij ons.
Dat vinden we altijd erg leuk om een nieuw Pietje mee te nemen. Ons Pietje vindt het ook erg leuk, maar wel heel spannend. Daarom heeft ze haar knuffel meegenomen op de boot.
Nu is er een probleempje. Ons Pietje is haar knuffel kwijt!
Hebben jullie deze knuffel gezien? Willen jullie ons helpen zoeken naar deze knuffel?
Ons Pietje is nu ontroostbaar en huilt de hele dag!
Hangen jullie de poster ook voor het raam?
Dank jullie wel!
Groetjes van de Pieten

Powered by Blog Grabber