Sinterklaasfeest Rood-Wit’67/Plus

Afgelopen woensdag heeft Sinterklaas ons verblijd met een bezoekje aan Rood-Wit’67/Plus. Voor de mini’s de JO-9 en JO-10 had de Sint, vergezeld met 3 pietermannen, kadootjes bij zich voor iedereen. Sint…Sinterklaasfeest Rood-Wit’67/Plus

01-12-2018 15:43 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen woensdag heeft Sinterklaas ons verblijd met een bezoekje aan Rood-Wit’67/Plus.
Voor de mini’s de JO-9 en JO-10 had de Sint, vergezeld met 3 pietermannen, kadootjes bij zich voor iedereen. Sint werd op zijn beurt verblijd met prachtige tekeningen en heel mooi gezongen liedjes. Samen met de 2 voetbalpieten werd er leuk gevoetbald in de kantine.
De kinderen en de Sint zullen deze Sinterklaasavond niet snel vergeten, een geweldig Sinterklaasfeest. Sinterklaas en de zwarte pieten bedankt voor dit mooie bezoek.

Powered by Blog Grabber