Slagwerkers EMM gaan weer het theater in !

Op 23 maart 2019 zullen de slagwerkers van EMM Budel voor de vierde keer gaan zorgen voor een heus slagwerkspektakel. Dan wordt de Posthoorn omgetoverd tot een theater vol slagwerk.Slagwerkers EMM gaan weer het theater in !

13-12-2018 15:39 – Ingezonden door Redactie

Op 23 maart 2019 zullen de slagwerkers van EMM Budel voor de vierde keer gaan zorgen voor een heus slagwerkspektakel. Dan wordt de Posthoorn omgetoverd tot een theater vol slagwerk.
Percussion in Theatre (PIT !) heeft zijn eerste editie gehad in de Walburg te Hamont. Dit bleek een groot succes. De tweede en derde edities vonden plaats in de Posthoorn om meer bezoekers de gelegenheid te geven te genieten van de wervelende slagwerkshow. Na drie geweldige edities kan een vierde uiteraard niet uitblijven. Deze avondvullende show, ook wel PIT genoemd, wordt verzorgd door de slagwerkgroep van EMM. Onder leiding van dirigent Guido Pouwels zullen zij zorgen dat u wordt meegenomen in de wereld van het slagwerk. Pop, klassiek, musical/ film, maar ook medleys van wereldberoemde zangers komen voorbij. Daarnaast zullen ook uw lachspieren op de proef worden gesteld . De slagwerkers zullen worden ondersteund door 4 zangers, solisten, blazers en een combo om de show compleet te maken.  Na afloop van de show is het muzikale feest nog niet voorbij. Een afterparty kan natuurlijk niet ontbreken. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar bijvoorbeeld de solisten of andere informatie: kijk zeker eens op de Facebook pagina. Wie zeker wil zijn van een toegangsticket voor PIT: maandag 10 december start de kaartverkoop om 20.00 uur in de Borgh. Daarna kunt u iedere maandagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur kaarten kopen, ook in de Borgh.

Powered by Blog Grabber