Slotevent Neerpelt Bezwijkt

Op 8 december sluiten we vijf prachtige jaren ‘Neerpelt Bezwijkt’ af met een wervelende apotheose. Het wordt een enthousiast weerzien van buren en vrienden die samenwerkten om projecten te realiseren in…Slotevent Neerpelt Bezwijkt

03-12-2018 20:35 – Ingezonden door Redactie

Op 8 december sluiten we vijf prachtige jaren ‘Neerpelt Bezwijkt’ af met een wervelende apotheose. Het wordt een enthousiast weerzien van buren en vrienden die samenwerkten om projecten te realiseren in en voor hun wijk. De festiviteiten starten om 20 uur en vinden plaats in de sporthal van WICO Campus Sint-Hubertus.

Wijken in de kijker
Neerpelt Bezwijkt zette vijf jaar lang telkens een andere deelkern in de kijker. Boseind was als eerste aan de beurt. Het centrum sloot het rijtje af.  Burgemeester Raf Drieskens: “We hebben prachtige jaren achter de rug met een resem aan concrete resultaten, vele grote en kleine projecten die bewoners realiseerden met de steun van het gemeentebestuur. De energie, het engagement, het gevoel van betrokkenheid en de overtuiging om samen ons dorp te maken, hebben héél veel mogelijk gemaakt”.

Denk maar aan dorpshuis ’t Kruispunt op de Grote Heide, het Pierkespad en de Wieleweg in het Kolisbos, de viering van 50 jaar Bosuil, het speelbos achter de Scoutslokalen op Boseind, de Beiaardcantus en speeltuintjes, om er maar enkele op te sommen.

Apotheose
Op 8 december sluiten we Neerpelt Bezwijkt in schoonheid af. We willen iedereen bedanken die doorheen de jaren zijn steentje bijdroeg aan de realisatie van een project in zijn buurt. Vanaf 20 uur kan je genieten van een avond vol sfeer, muziek en terugblikken op de hoogtepunten van Neerpelt Bezwijkt. Inkom is gratis. Inschrijven is niet nodig. De busregeling vind je op www.neerpelt.be/apotheose.

Powered by Blog Grabber