Smits Isolatiebedrijf: oplossingen die uw wooncomfort verhogen

Al sinds 1993 is Isolatiebedrijf Smits een vaste waarde in de regio. Het bedrijf is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie bij woningen en gebouwen. Het team van erkende (na-)isolatie experts staat de klanten…Smits Isolatiebedrijf: oplossingen die uw wooncomfort verhogen

18-11-2018 13:51 – Ingezonden door Redactie

Al sinds 1993 is Isolatiebedrijf Smits een vaste waarde in de regio. Het bedrijf is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie bij woningen en gebouwen. Het team van erkende (na-)isolatie experts staat de klanten bij met een professioneel en passend advies om zo aan al uw isolatie- wensen te voldoen.

Spouwmuurisolatie (HR++) wordt aangebracht met Rockwool Steenwol of grijze EPS parels. Beiden hebben hun positieve effecten reeds bewezen in het verleden. Rockwool Steenwolisolatie kent een blijvend hoge isolatiewaarde door stilstaande lucht binnen de wolstructuur. De wol sluit goed aan in de spouw en is een volledig duurzaam materiaal dat gewonnen wordt uit het onuitputtelijk gesteente ‘Basalt’. Hierdoor kent steenwol de hoogste brandveiligheidsklasse A1, is de wol waterafstotend en schimmelwerend. Bovendien zorgt de hoge dichtheid voor een hoge geluidsabsorptie en vermindert het geluidstrillingen. De ingeblazen wol in de spouw zakt niet uit, zet niet uit en krimpt niet.

Smits isolatiebedrijf maakt ook gebruik van grijze EPS parels. Deze parels zijn kleine tempex bolletjes die door hun samenstelling ongevoelig zijn voor vocht en rotting bij langdurige blootstelling. De isolatie vormt hierdoor geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. EPS is een goede warmte-isolator, zeer licht, duurzaam en brandvertragend. De EPS-parels zijn enigszins goedkoper in verhouding tot steenwol, maar in dezelfde prijs-kwaliteitverhouding.

Voordat de isolatie aangebracht wordt, stelt het team van Smits tijdens opname een diagnose over de isolatiegeschiktheid. Alles wordt met behulp van apparatuur zorgvuldig in kaart gebracht en de verschillende opties worden besproken. Daarna wordt er een passende offerte opgemaakt en kan het team aan de slag gaan. Naast spouwmuurisolatie verzorgt Smits ook vochtwering, dak- en vloerisolatie. Voor alle soorten kruipruimten, vloeren en daken worden de juiste producten toegepast. Een goed en gezond binnenklimaat draagt immers ook bij aan een merkbare verhoging van uw wooncomfort.Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden!

Smits Isolatiebedrijf is gelegen aan ’t Inne 8 in Budel. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.smitsisolatie.nl, mail naar info@smitsisolatie.nl of bel naar 0031-495-593344.

Powered by Blog Grabber