Smokkelevent in centrum Budel

Op 6 mei zal het jaarlijkse Smokkelevent plaatsvinden in het centrum van Budel. Iedereen is dan welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur. Er worden tal van activiteiten georganiseerd.Smokkelevent in centrum Budel

30-04-2018 13:16 – Ingezonden door Redactie

Op 6 mei zal het jaarlijkse Smokkelevent plaatsvinden in het centrum van Budel. Iedereen is dan welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur. Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo worden er oude ambachten getoond, er komen heel veel oude tractoren en oldtimers. Bovendien is het Smokkelmuseum geopend en er worden de hele dag rondleidingen gegeven. Er zal ook een levend standbeeld aanwezig zijn, en natuurlijk is er vermaak voor de kinderen zoals schminken, een ballonnenclown, springkussens, een skelterbaan en een lasergame. En ook Scouting zal activiteiten organiseren. Verder zijn er Oudhollandse spelen en is er een podium met diverse muzikale optredens van o.a. het seniorenorkest, de jeugdfanfare en een dansgroep. Ook is er de mogelijkheid om een rondrit te maken met een treintje. Natuurlijk zijn deze middag de winkels in het Centrum geopend en staat de horeca klaar voor een hapje en een drankje. Kortom een gezellige middag met vermaak voor jong en oud.

Powered by Blog Grabber