Smullende opa’s en oma’s op Basisschool De Wereldwijzer!

BUDEL-SCHOOT – Dit jaar is het de 13e keer dat we in Nederland de Nationale Pannenkoekdag vieren.Smullende opa’s en oma’s op Basisschool De Wereldwijzer!

01-04-2019 11:32 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-SCHOOT – Dit jaar is het de 13e keer dat we in Nederland de Nationale Pannenkoekdag vieren. Op De Wereldwijzer doen ze voor het 2e jaar mee, en met succes! Groep 1 t/m 4 van deze school heeft de hele ochtend in de keuken gestaan om ingrediënten te mixen en pannenkoeken te bakken. Halverwege de ochtend kwamen de opa’s en oma’s in het restaurant in de hal van de school en werden ze door hun eigen kleinkind voorzien van een overheerlijke pannenkoek. Meer dan 40 opa’s en oma’s kwamen eten! Hoe leuk is dat! De kinderen hebben in ieder geval genoten en de opa’s en oma’s wellicht nog meer!

Powered by Blog Grabber