Snerttocht voetje voor voetje

Op 26 december organiseert Voetje voor Voetje een Snertwandeling. Start van de wandeling: kantine van de voetbalvereniging aan de Past. Heerkensdreef 6, 5552BG Valkenswaard, gelegen in het sportpark aan…Snerttocht voetje voor voetje

24-12-2018 14:23 – Ingezonden door Redactie

Op 26 december organiseert Voetje voor Voetje een Snertwandeling. Start van de wandeling: kantine van de voetbalvereniging aan de Past. Heerkensdreef 6, 5552BG Valkenswaard, gelegen in het sportpark aan de bosrand waardoor de wandelaars meteen al “het bos worden ingestuurd”. Maar dit dan wel op de meest letterlijke en positieve manier. De basis van alle routes gaat door  het Waalrese bos met z’n talrijke vennen waaronder het Lisseven en het Meerisven. Bij het aanleggen van de nieuwe snelwegen en verkeersknooppunt De Hogt onder Eindhoven zijn er verrassend afwisselende wandelpaden onder de fly-overs gecreëerd waar de route-bouwer dankbaar gebruik van heeft gemaakt. In De Klotputten verderop wordt het riviertje De Dommel opgeschoond door een zandvanger en gaat de route verder langs grote waterpartijen aan de rand van de stad richting High Tech Campus. Hier komen natuur en moderne techniek wel héél dicht bij elkaar.
Voor alle wandelaars is bij blokhut De Meelberg in een knusse rustpost voorzien. Hier kunnen de benen worden gestrekt onder het genot van een hapje en/of drankje en de kop snert, de naamgever van de tocht.  Al met al gelegenheid voor een gezellige en gevarieerde natuurwandeling met start vanaf 08.00 uur. De lopers op de route van 10 km kunnen tot 14.00 uur starten, de 15 km tot 13.00 uur, de 20 km tot 11.30 uur en de wandelaars op de 30 km route gaan vóór 10.00 uur op pad.
Informatie over de wandeltocht op www.devoetjes.nl, secretaris@devoetjes.nl  of telefoon 040-2047012

Powered by Blog Grabber