Snertwandeling

De jaarlijkse snertwandeling vindt plaats op zondag 20 januari 2019. Gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren wordt er dit jaar ook weer gewandeld in het Weerterbos. Er is een keuze uit een…Snertwandeling

13-01-2019 08:42 – Ingezonden door Redactie

De jaarlijkse snertwandeling vindt plaats op zondag 20 januari 2019. Gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren wordt er dit jaar ook weer gewandeld in het Weerterbos. Er is een keuze uit een viertal routes met een lengte van 4 km tot 11 km. Deze routes  zijn te koppelen. De routes zijn niet uitgezet met pijlen. De deelnemers lopen aan de hand van een duidelijke beschrijving. De routes lopen langs De Oude Graaf, het Grenskerkmonument, de Grashut en de Uitkijktoren en gaan hoofdzakelijk door het bosgebied. De start is tussen 10.00 en 12.00 uur vanuit Wandel- en Fietscafé Peerkesbosch. De kosten voor de wandeling (inclusief de snert) bedragen 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen €2,50. Gelieve te parkeren op het parkeerterrein van Peerkesbosch. Wij verzoeken om zich, indien mogelijk, vooraf aan te melden bij het Natuur – en Milieucentrum de Ijzeren Man te Weert (tel. 0031 495 524893), of via e-mailadres: bert.timmermans@upcmail.nl Na afloop kunt u genieten van snert met brood en spek. Inlichtingen bij Bert Timmermans  (0031 495 633997).

Powered by Blog Grabber