Soep op de stoep ?

In het kader van Welzijnszorg organiseerde het parochieteam van Hamont, jaarlijks in de adventstijd, de actie “Soep op de stoep” op de wekelijkse dinsdagmarkt te Hamont.Soep op de stoep ?

26-12-2018 12:22 – Ingezonden door J.J.S.

In het kader van Welzijnszorg organiseerde het parochieteam van Hamont, jaarlijks in de adventstijd, de actie “Soep op de stoep” op de wekelijkse dinsdagmarkt te Hamont. Dit ging door op 18 december. Aan voorbijgangers werd een vrije bijdrage wordt gevraagd in ruil voor een beker overheerlijke en zelfgemaakte soep. Welzijnszorg wil daarmee de aandacht vestigen op het belang van een duurzame armoedebestrijding. De vereniging wil de oorzaken aanpakken die leiden tot ongelijkheid die de armoede creëert:  Samen tegen armoede, 1 op 5 loopt in de buitenbaan. ( J.J.S.)??

Powered by Blog Grabber