Sound of Silence in Theater De Hofnar

Sound of Silence is niet alleen een feelgood-concert, het werpt een nieuw licht op de tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. Deze voorstelling…Sound of Silence in Theater De Hofnar

03-12-2018 20:50 – Ingezonden door Redactie – Foto Sanâa Swart

Sound of Silence is niet alleen een feelgood-concert, het werpt een nieuw licht op de tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. Deze voorstelling staat op zaterdag 15 december in Theater De Hofnar.
Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.
Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünie concert in Central Park in 1981.
De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.
Joost Botman en Niels van der Gulik

Powered by Blog Grabber