Speciale mosselavond in Budel

Tijd voor verse mosselen, want de ‘R’ is weer in de maand. Op donderdag 29 november zijn er verse mosselen in de Kom-Eet, de gasterij van zorgcentrum Mariënburght in Budel.Speciale mosselavond in Budel

22-11-2018 20:44 – Ingezonden door Redactie

Tijd voor verse mosselen, want de ‘R’ is weer in de maand. Op donderdag 29 november zijn er verse mosselen in de Kom-Eet, de gasterij van zorgcentrum Mariënburght in Budel. De mosselavond bestaat uit een volledig driegangen mosselmenu. De gasten kunnen in de gasterij Kom-Eet samen genieten van een maaltijd in een gezellige sfeer. Tijdens deze mosselavond wordt voor een speciale prijs een volledig driegangenmenu geserveerd; een soepje vooraf, gevolgd door mosselen, frietjes, sausjes en salade. Als na is er een dessert. Dit alles voor de prijs van 21 euro, inclusief twee drankconsumpties. Mensen uit de buurt, cliënten, familieleden; iedereen kan aanschuiven. Deze mosselavond is zeer populair, gelieve vooraf reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Bel voor uw reservering naar 088 987 80 84.

Powered by Blog Grabber