Sportgala Weert

Voor de derde keer zullen de sporters van Weert gehuldigd worden tijdens het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging 2018. Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 19 januari in het Munttheater in Weert. Serviceclub…Sportgala Weert

26-12-2018 12:26 – Ingezonden door Redactie

Voor de derde keer zullen de sporters van Weert gehuldigd worden tijdens het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging 2018. Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 19 januari in het Munttheater in Weert. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond. Via het loket www.weert.nl/sportheeft  iedereen bijzondere sportprestaties kunnen aanmelden. Tijdens het Sportgala wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de sportprijzen van het jaar 2018 zijn in de categorieën: beste sporter, beste para-sporter, beste sportteam, beste trainer/coach en grootste talent.De nieuw in het leven geroep sportjury (zie foto) heeft per categorie de genomineerden geselecteerd. Ook hebben we twee bijzondere awards; Sport Oeuvre Award Weert en de Weert in Beweging Award.

De avond wordt cultureel omlijst door de Big Band van het Rick en diverse bijzondere acts van Iris Feijen (Areal Tissue), Nigel Notermans (goochelen) en Ryan Rademaekers (dans), het showballet van Sandra Höpfner-Buchnitzki en de rolstoeldansers van Judith’s Dancepoint. Uiteraard mag de crew van de Fresh Allstars niet ontbreken! DJ Laurens verzorgt de afterparty.

Alle genomineerden van het jaar 2018 zijn (in willekeurige volgorde):
Sporter: Vera van Pol (turnen), Lisa Scheenaard (roeien) en Kiki Fleuren (basketbal)
Sporttrainer: Raymon Truijen (breakdance), team trainers AV Weert (atletiek)
Sportteam: Fanatics Weert (darten), Life Saving team meisjes aspiranten C (reddend zwemmen) en BAL U18 (basketbal).
Sporttalent: Demi Nieuwenkamp (bmx), Emma Bocken (paardrijden springen), Roel Geerlings (turnen), Anouck Kemkens (turnen), Danique Klomp (redden zwemmend) en Karlijn van Lierop (tafeltennis).
Parasporter: Jos Keersmaekers (hand-bike), Judith Aarts (break-dance) en Nick Close (all round).

Het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, RICK, de Kiwanis Weert en sponsoren.
Via facebook wordt men op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen: zie facebookpagina Sportgala Weert!
Het Sportgala Weert is voor iedereen toegankelijk. Kosten van een ticket zijn 15,00 euro inclusief een pauzedrankje. Ontvangst 19.00 uur, aanvang Sportgala 19.30 uur.
Kaartverkoop via www.munttheater.nl   
Voor meer informatie neemt u contact op met Cindy Denessen 0031 6 – 207 49
FOTO: van links naar rechts: Cisca van der Kraan (Gemeente Weert), Rob Ehrens (bondscoach springen paarden), Cindy Denessen (oprichter en Weert in Beweging), Frank Rademaekers (Kiwanis), Erik Kamphuis (Kiwanis), Cees Kersten (Weert in Beweging), Eric Scheffers (Kiwanis), John van Heel (Weert in Beweging), Marianne ten Hacken (Kiwanis), Jean-Paul van der Donk, Wim van Vorstenbos (Sport Award winnaar 2017)

Powered by Blog Grabber