Sporting met de billen bloot tegen Bevo : 27-34

Sporting begon goed met een 4-0, maar daarna was het alles Bevo wat de klok sloeg. Het ging naar 5-9 en 8-11 na 20 minuten. Sporting kwam niet alleen handen en voeten tekort, maar vooral ook spelers ! Omdat enkele jongens hun goede vorm van de vorige weken niet opnieuw konden tonen, werd het gemis van…Sporting met de billen bloot tegen Bevo : 27-34

01-12-2018 15:26 – Ingezonden door Redactie

Sporting begon goed met een 4-0, maar daarna was het alles Bevo wat de klok sloeg. Het ging naar 5-9 en 8-11 na 20 minuten. Sporting kwam niet alleen handen en voeten tekort, maar vooral ook spelers ! Omdat enkele jongens hun goede vorm van de vorige weken niet opnieuw konden tonen, werd het gemis van wissels nu toch echt heel erg duidelijk. Dat mag geen excuus zijn want Bevo was gisteren de betere, maar omdat man-in-vorm Kim Schroeder afgelopen dinsdag ook nog ongelukkig uitviel door een val op de schouder zat er een volledig schaduwteam in de tribune. Y Denert, M Vernooy, K Schroeder, D Versleeuwen, A Kittel,  M Pastoor en bij hen zat ook nog coach Vlijm in de tribune… De zware competitie eist dus zijn tol. Na een medische analyse is de conclusie toch dat het allemaal ‘ongelukjes’ zijn, en niet het resultaat van overtraining of zo. Het zorgt ook voor een bijkomend risico omdat we op de nog aanwezige spelers een beetje roofbouw plegen. Hopelijk gaan we tegen nieuwjaar stilaan compleet zijn!
Bevo had daar begrijpelijkerwijs geen medelijden mee en stoomde door: 12-18 aan de rust.
In de tweede helft probeerde Sporting wel in te lopen maar speelde te individueel en te weinig als ploeg. Dat kan natuurlijk nooit lukken. Bovendien speelde goalie Van Grunsven van Bevo de match van zijn leven. Hij hield uitstekend en voorkwam dat Sporting echt veel dichterbij kwam. Die andere uitblinker Dario Polman werd nog bedacht met mandekking maar J Van Den Beuken en Niek Jordens wisten wel raad met de vrijgekomen ruimte. Via 18-24 na 40 minuten hielp Tasevski met enkele verdekte schoten Sporting dichterbij: 27-31 na 50 minuten en even dreigde de thuisploeg met het 7 tegen 6 spelletje alsnog dichterbij te komen maar de eindspurt was voor Bevo! Het hield uiteindelijk makkelijk stand en won verdiend met 27-34. Sporting speelde wellicht zijn zwakste wedstrijd van het seizoen en moet maandag de kopjes even leeg maken om terug de belangrijke verplaatsing naar Quintus voor te bereiden. Na Quintus resten ons nog 2 BNL wedstrijden (Aalsmeer en Hasselt) en nog 1 bekerwedstrijd alvorens we even de riem eraf mogen gooien om hopelijk de gekwetsten te mogen recupereren.

Powered by Blog Grabber