Sporting Nelo blaast Aalsmeer weg!

De wedstrijd begon met een De wedstrijd begon met een ijzige minuut stilte voor de overleden Ellen Vernooy-Lammen (mama van Marco Vernooy) en de verongelukte Frederik Bollen, zoon van Piet Bollen – lid van het dagelijks bestuurSporting Nelo blaast Aalsmeer weg!

14-12-2018 13:46 – Ingezonden door Redactie

De wedstrijd begon met een De wedstrijd begon met een ijzige minuut stilte voor de overleden Ellen Vernooy-Lammen (mama van Marco Vernooy) en de verongelukte Frederik Bollen, zoon van Piet Bollen – lid van het dagelijks bestuur?Sporting speelde haar referentiematch! In de eerste helft weergaloos in verdediging met een geweldige doelman, maar ook in aanval liep het echt gesmeerd Ephrahim Jerry heerste als nooit te voor Hij verdeelde en scoorde ook zelf Ivo Kwanten mag elke week een interview afnemen 7-4 na 10′, 12-7 na 20 minuten, Sporting was veel agressiever, maar het pakte daardoor ook 2-minuten straftijden van de overigens prima leidende scheidsen! Met 18-9 aan de rust was de wedstrijd natuurlijk gespeeld!?In de tweede helft controleerde Sporting, maar kon de kloof niet helemaal vast houden Veel scheelde het nochtans niet: 25-17 na 40′ en 30-22 na 50′ Sporting wervelde en sloeg Aalsmeer terug met uiteindelijk 36-27 Namen noemen heeft geen zin, want het was een teamprestatie om U tegen te zeggen Nog noteren dat Youri Denert zijn debuut maakte!

Powered by Blog Grabber