Sporting Nelo H2 winnen nu ook van Uilenspiegel

Op zaterdagavond vertrokken de Liga-heren naar Antwerpen, daar zou Uilenspiegel, vierde in de stand,  partij worden gegeven Met de topschutter van de Liga in hun rangen en een ons redelijk onbekende ploeg,…Sporting Nelo H2 winnen nu ook van Uilenspiegel

14-12-2018 13:45 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdagavond vertrokken de Liga-heren naar Antwerpen, daar zou Uilenspiegel, vierde in de stand,  partij worden gegeven Met de topschutter van de Liga in hun rangen en een ons redelijk onbekende ploeg, weer afwachten, had Sporting opnieuw het sterke collectief van de afgelopen weken ?

De score werd vandaag geopend door Kenzo, met 2 droge knallen van Benjamin erachter, en Sporting in vier minuten naar een 1-3  Maar Uilenspiegel kwam terug stond in de 10′ een tweede (en laatste) keer voor 6-5, want toen volgde (naar wekelijkse gewoonte ?) een knappe reeks van 7 doelpunten zonder tegengoal van de 10′ tot 20′ ! Sporting door deze tussenspurt naar een 7-13, aan Antwerpse zijde was het een jarige Lars die vandaag Uilenspiegel in de match probeerde te houden (totaal 9 rozen), maar wij hadden ook nog een goed keepende Jarne staan, de keeper van Uilenspiegel pakte overigens ook goed ! Er werd gerust met een 13-17 stand

De tweede helft zette Sporting opnieuw een knappe reeks van 6 goals neer, opnieuw zonder tegengoal gedurende 13′, zo vergrootte de voorsprong naar een 13-23 tussenstand Kenzo kreeg nog wat assists en knalde goed binnen (7x vandaag), Door speelde vrijuit en maakte ook 8 rozen, Tom verdedigde prima, Kamiel gooide er 2 in de kruising, Victor scoorde eentje op tegenaanval, Robbe die uitdeelde en scoorde, de héle ploeg speelde opnieuw als blok, dé sterkte van dit seizoen, een volledige bank die “meespeelt” en supportert, goed om zien (en horen) Nick pakte vanaf de 20′ zijn minuten, pakte ook enkele ballen, en ondertussen waren we alweer volop aan het doorwisselen, de Uilen konden hierdoor de schade nog wat beperken, maar de winst was toen al lang binnen, eindstand 26-32 Na een moeilijke emotionele week voor de club, hebben de ploegen op het veld een knap resultaat neergelegd, proficiat !

Volgende week naar Merksem waar nog enkele ex-Sporting spelers rondlopen, al hebben de meeste spelers van ons er nog nooit van gehoord ! Ook nog even vermelden dat we vandaag prima scheidsen (Moeyersoons – Smekens) hadden, als ze op de terugweg in het busje het er al over hebben, dan was het inderdaad ook zo ! Ook goed om zien dat Beau alweer te been was, succes met het verder herstel

Powered by Blog Grabber