Sporting NeLo naar Eynatten

Na de pijnlijke nederlaag in Hasselt is er Sporting veel aan gelegen om ver te geraken in de Beker!Sporting NeLo naar Eynatten

21-12-2018 11:06 – Ingezonden door Redactie

Na de pijnlijke nederlaag in Hasselt is er Sporting veel aan gelegen om ver te geraken in de Beker! Het mag hiervoor de moeilijke verplaatsing maken naar de kleine, sfeervolle zaal van Eynatten. Zij spelen in eerste nationale mee voor de promotie naar de BeNe-league en staan 3e halfweg de competitie. Hun beste spelers zijn international Benoit Neuville en ex-Visé speler Eric Vreven. Neuville scoort er ook aan de lopende band en neemt het team op sleeptouw dat aangevuld is met enkele ex-Visé spelers (Vandenberg, Fissette en Mouchette) en eigen zeer talentvolle eigen jeugd zoals Schunck in doel en de snelle gebroeders Sekou en Moussa Top. De hulptrainer is ook een oude bekende: Gerrit Stavast! Gerrit was onze doelman die ons in 2004 mee kampioen maakte.
Sporting telt redelijk wat afwezigen. Jerry is rood geschorst, Vernooy, Pastoor en Y Denert nog gekwetst. Sporting mag zich aan een ‘hete’ wedstrijd verwachten in het Oostkanton. Wij hebben ook enkele spelers uit dat deel van het land. David Polfliet, David Denert en Philip Cnyrim komen allemaal uit het Oostkanton. Zij zullen zich zeker willen bewijzen maar het ploegbelang staat voorop! We zullen vol aan de bak moeten en onderschatten mogen we deze pot helemaal niet en zullen we ook niet.

Kom onze jongens mee aanmoedigen voor deze laatste wedstrijd van het jaar : Eynatten – Sporting NeLo, zaterdag 22/12 om 20.15 hr, Lichtenbuscherstrasse 24, 4731 Eynatten.

Powered by Blog Grabber