Sporting NeLo op zoek naar bevestiging in Hasselt

Sporting NeLo heeft er een uitstekende wedstrijd op zitten tegen Aalsmeer maar het verleden telt niet meer. Als Sporting zichzelf een dienst wil bewijzen zou het goed zijn om te winnen bij Hasselt. Het…Sporting NeLo op zoek naar bevestiging in Hasselt

14-12-2018 11:17 – Ingezonden door Sven Spooren

Sporting NeLo heeft er een uitstekende wedstrijd op zitten tegen Aalsmeer maar het verleden telt niet meer. Als Sporting zichzelf een dienst wil bewijzen zou het goed zijn om te winnen bij Hasselt. Het neemt daardoor een uitdrukkelijke optie op de Belgische play-offs en kan dan zelfs naar boven kijken richting Final Four. Echter zijn we zover nog helemaal niet! Hasselt-Neerpelt is een traditierijke wedstrijd en een overwinning bij Hasselt is ons nog nooit in de schoot geworpen! Ook nu niet, want Hasselt speelde vorige week heel lang mee met misschien wel het beste team van het moment: Bevo. In de heenwedstrijd hebben we de overwinning echt bij elkaar geharkt… We wonnen dan wel met 39-37 maar een schoonheidsprijs kreeg die match niet! De verdediging stond er helemaal niet en in aanval was het schieten zonder al te veel overleg. Hasselt heeft haar nieuw team stilaan op de rit maar speerpunt blijft toch Bart Kohlen. Daarnaast zullen ex-sporting spelers Van Criekinge en Leckebusch zich willen laten zien! Bij Sporting moet Youri Denert weer even afhaken. Youri speelde ook vorige week al met een breukje in de pols (opgelopen op training) maar de tape hield alles op zijn plaats. Bijkomend onderzoek deze week wees uit dat 6 weken rust noodzakelijk zijn. Jammer maar van uitstel komt geen afstel. De ervaren doelmannen Van Leeuwen (vorige week uitstekend) en Polfliet blijven gevestigde waardes die ons in moeilijke momenten kunnen helpen. Het allerbelangrijkste blijft echter de verdediging! Als we die op de rit krijgen kan er veel. Onze supporters hoeven geen verre verplaatsing te maken en dus willen onze spelers graag hun onvoorwaardelijke steun horen in Hasselt. Ons 2e team in de Liga mag ondertussen proberen in  Merksem de punten binnen te halen!

Powered by Blog Grabber