Sporting Nelo te sterk voor Quintus

PELT – NeLo-coach Vlijm voerde enkele wijzigingen door in de basis van handbal Sporting Nelo.Sporting Nelo te sterk voor Quintus

22-03-2019 12:38 – Ingezonden door Redactie

PELT – NeLo-coach Vlijm voerde enkele wijzigingen door in de basis van handbal Sporting Nelo. Barnyak speelde in plaats van Van Sloot, Kittel in plaats van Cnyrim, Vandebeeck in plaats van Versleeuwen en last but not least Youri Denert in plaats van Van Leeuwen in doel. Dat had zo zijn impact op de wedstrijd want met Vandebeeck (topschutter met 10 doelpunten) en Y Denert als killer in doel werden er gelijk 2 spelers tot ‘man of the match’ uitgeroepen! Quintus wilde in schoonheid afscheid nemen van de BeNe-league en kon inderdaad 20 minuten gelijke tred houden (6- 10′, 11-10 20′), maar dan was het al Sporting wat de klok sloeg. Met 18-13 in de slotseconde door een goed spelende Vernooy was het rusten geblazen. In de tweede helft denderde Sporting gewoon door, eerst nog wat aarzelend: 25-19 na 40′ maar dan ging het tempo snel de hoogte in. Het doelpunt van het jaar werd gescoord door Andreas Kittel na een fantastische samenspel. Eerst speelde Tasevski de bal enig mooi door achter de rug van een zoekende Quintus speler door naar Vandebeeck die druk zette en achter de rug Kittel aanspeelde die vervolgens met een knappe draaibal de doelman verschalkte! Dommelhof ontplofte onder impuls van een geïnspireerde, feestende DJ. Zo werd Quintus volledig zoek gespeeld en werd er knap en verdiend gewonnen met 37-23. Opdracht volbracht! Nu volgen de Belgische play-offs en de opbouw naar de finale van de Beker van België!

Powered by Blog Grabber