Sporting Nelo zaterdag tegen Volendam

Afgelopen zaterdag werd er gewonnen in Sasja met 23-26. Een belangrijke overwinning voor Sporting. Er resten ons nog 5 wedstrijden waarvan 3 thuiswedstrijden (Volendam aanstaande zaterdag 16/02 om 20u15,…Sporting Nelo zaterdag tegen Volendam

15-02-2019 09:40 – Ingezonden door Sven Spooren

Afgelopen zaterdag werd er gewonnen in Sasja met 23-26. Een belangrijke overwinning voor Sporting. Er resten ons nog 5 wedstrijden waarvan 3 thuiswedstrijden (Volendam aanstaande zaterdag 16/02 om 20u15, Tongeren en Quintus) en 2 verplaatsingen (Visé en Bevo). Sporting speelt tussendoor ook nog een andere zeer belangrijke match, namelijk de halve finale van de Beker van België. Onze tegenstander in die wedstrijd is opnieuw Tongeren. Heel wat leuke wedstrijden in het vooruitzicht. Nu zaterdag dus eerst tegen Volendam, de heenwedstrijd werd met 2 doelpunten verschil verloren (27-25). Ephrahim Jerry en Youri Denert zijn nog gekwetst, kunnen we revanche nemen ?

Ook de tweede ploeg (Liga heren) speelt hun topper tegen Bocholt om 18.15 hr. De nummer één tegen de nummer twee ! Onze dames spelen om 16.30 hr tegen de nummer 5 Don Bosco Gent (Tweede Nationale). In de Limburgse reeks, in de play-offs, speelt Nelo3 de topper tegen Hasselt, ook hier de nummer 1 tegen nummer 2 om 13.00 hr in het Dommelhof.

Powered by Blog Grabber