Sporting verliest in Visé met 31-23

De medische staf en onze gekwetsten hadden een vruchtbare week achter de rug. Ze hebben nauwelijks kunnen trainen , maar waren voldoende opgelapt om te kunnen spelen.Sporting verliest in Visé met 31-23

28-02-2019 15:09 – Ingezonden door Redactie

De medische staf en onze gekwetsten hadden een vruchtbare week achter de rug. Ze hebben nauwelijks kunnen trainen , maar waren voldoende opgelapt om te kunnen spelen. Zo waren Schroeder, D Denert, Jerry en Vandebeeck opgelapt en konden spelen. Voor Tasevski, Lukkesen, Follon en Pastoor kwam de wedstrijd nog (veel) te vroeg.
Jerry startte in de basis en liet zich samen met Vernooy positief opmerken. Sporting had de dekking goed op orde en kon Visé dan ook bijblijven en na 4-3 (10′), 8-8 (20′) en 8-10 nam het brutaal de leiding. Tijd voor Visé om met dubbele mandekking te spelen en op het smalle veld in Visé vond Sporting niet meer de ruimte om gevaarlijk te zijn. Teveel nul-shots en technische fouten waardoor Visé via Carvalhais de ruststand kon vastleggen op 12-10.
Ook in de tweede helft vond Sporting geen oplossingen meer. De snelle Tasevski werd zo pijnlijk gemist om de gaten in te duiken. Danesi en Glesner (op strafworp) trokken er zich niks van aan en Visé ging in no time naar 20-14 (20′) en 25-17 (50′). De kopjes waren toen al lang gaan hangen want Visé bleef sterk doortrekken. Lichtpunt was dat in het laatste kwartier Youri Denert zijn rentree mocht maken en zich meteen liet zien met enkele puike reddingen ,en dat Vernooy nu ook aanvallend helemaal terug is. Maar Visé won zo vlot en verdiend met 31-23. Nu snel de kopjes leeg maken, de blessures verder verzorgen en volgende week knallen tegen het in vorm zijnde Tongeren. Dat verloor dan wel nipt van Bevo maar daarmee zeker niet haar vertrouwen! Dat wordt een geweldige handbalpot volgende week in Dommelhof 20.15 uur!

Powered by Blog Grabber