Sporting zaterdag tegen Nederlands kampioen Aalsmeer !

Aanstaande zaterdag 8 december om 20.15 hr start de terugronde in de BeNe-league met de komst van de Nederlandse kampioen Aalsmeer. Aalsmeer staat 5e en Sporting NeLo 7e, het verschil bedraagt 2 punten….Sporting zaterdag tegen Nederlands kampioen Aalsmeer !

06-12-2018 15:45 – Ingezonden door Sven Spooren

Aanstaande zaterdag 8 december om 20.15 hr start de terugronde in de BeNe-league met de komst van de Nederlandse kampioen Aalsmeer.
Aalsmeer staat 5e en Sporting NeLo 7e, het verschil bedraagt 2 punten. Het is de eerste van nog 6 thuiswedstrijden (en 5 op verplaatsing) en thuis moeten we wat meer kunnen! Dat zal ook nodig zijn om te kunnen winnen van Aalsmeer want in de heenronde verloren we met 31-27.
We recupereren Daan Versleeuwen, Kim Schroeder en misschien mag Youri Denert al eens een keer komen meeproeven maar Cnyrim, Kittel en ook Vandebeeck (achillespees) zijn wellicht niet inzetbaar en dat zijn allemaal linkshanders. Marco Vernooy en Mats Pastoor zijn nog enkele weken out. De medische staf heeft nog enkele dagen om wonderen te verrichten. Wat er ook gebeurt, we gaan ons 100% smijten, samen met ons publiek! De jongens hebben bijzonder scherp getraind deze week en toonden zich erg hongerig, hopelijk vertaalt zich dat op het veld in een mooie prestatie!

Powered by Blog Grabber